söndag 28 februari 2010

En bra helg!


Har haft mysigt hela helgen!

I fredags hämtade jag mitt armband hos Mickaela, ett armband till minne av lilla Felicia som nu är en liten ängel.
Sedan hade vi fredagsmys till Let´s dance, det gillar Moa. Hon dansar bara hon hör signaturmelodin och fortsätter med det även under intervjuerna med deltagarna, spelar liksom ingen roll om det är musik eller inte! :)Dessutom har hon upptäckt sin egna skugga som syns i sideboarden när hon dansar framför TV:n, det är spännande!
I lördags simmade vi som vanligt, sista gången för denna omgången men vi börjar en ny på lördag igen! Som alltid när det är omgångsavslutning hade Pia med sig den uppblåsbara, enorma rutchkanan! Moa är helt tokig i den, hon hinner inte komma ner och under vattnet förrän hon vänder sig och ska upp och åka igen igen igen!
På eftermiddagen hälsade vi på i Rödsle och åt semlor och busade med faffo "Lingli" å faffa "Rrrrroy". Tittade på melodifestivalen samtidigt som jag redigerade bilder till ett cd-omslag.
Idag kom Pelle, Linnéa & Andrea. Det var så länge sen vi träffades! Barnen var lite avvaktande till en början, Moa för Pelle & Andrea för Robban men efter en stund lekte de så bra i Moas tält. Moa lärde Andrea hur man klättrar i trappor åxå, det var väldigt spännande! Vi åt ananaspaj och drack kaffe medans barnen var alldeles för upptagna för att hinna fika!
Nu väntar en ny jobbarvecka som förhoppningsvis går lika fort som de brukar göra. Och på fredag kommer mamma på lite fredagsmys, längtar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar