lördag 6 februari 2010

Faffo & Faffa

Så var det lördag igen, veckorna bara springer iväg!

Som vanligt har vi simmat hos Pia idag. Moa är som sagt inne i en nej-period så det blir inte att försöka sig på några nya saker. Men vi har det mysigt ändå, hon gillar när vi börjar med att sjunga. När Pia frågar vad hon kan så svarar hon så fint: "-Hoppa!", och så ska vi kasta henne högt för att visa. Sen simmar hon gärna med simfötter och armringar i tunneln så att hon kan säga tittut till Pia som står och väntar i andra änden av tunneln.

Efter simmet åkte vi hem för att äta lite och vila middag. När vi vaknat till så åkte vi till Moas farmor och farfar.
Där får Moa styra och ställa hur hon vill, skitkul tycker hon. Vi fikade och hade det gott och Moa lekte som vanligt Plocka-ur-alla-sakerna-ur-farmors-kökslådor-leken. För att sedan fortsätta in i datarummet för att leka Plocka-ner-alla-skivor-och-filmer-ur-hyllan-leken. Sedan fastnade hon vid datorn en stund när Robban spelade Lady Gaga:s Bad romance på Youtube. Då skriker Moa: "-Gaga!" och börjar vicka på rumpan, snurra och ge slängpussar.

Åkte förbi Maxi på hemvägen och handlade lite lördagsgott till Melodifestivalen. Moa hejade på Ola som hon säger så fint på lite halvskånska!

Mysigare unge än våran finns inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar