lördag 6 mars 2010

Fisken Moa!



I onsdags kväll började Moa hosta lite och på torsdag morgon hade febern kommit, inget dagis.... igen! Tack och lov gick det över fort denna gången.
Hade bestämt att mamma skulle komma hit på fredagen och mysa lite, det var så himla länge sen! Så hon och Lillan kom vid 12-tiden, men då låg vi och vilade. Moa sov i 3 timmar så det märktes att hon inte var riktigt pigg. Men framåt kvällen släppte febern och mormor var förundrad över vilket ös det var på Fröken Samuelsson. Hon pratade konstant heeeeela kvällen! :) Som vanligt bjöd hon upp till dans till Let´s dance, tänk om någon skulle se oss när vi hoppar omkring i vardagsrummet: Moa, Robban, Lillan, mamma & jag! De skulle inte tro vi var kloka!
Mamma skulle köra tidningarna idag så hon åkte härifrån mitt i natten, Moa undrade var hon var när vi vaknade!
Sen blev det sim idag, vilket vi inte trodde igår morse. Hade varit trist att missa en gång till. Lillan fick vara med idag så att Robban kunde fota lite!
Åkte över Högsby mot Kalmar (skulle ta mammas bil så att Lillan kunde övningsköra) och vid Pressbyrån såg vi Pelle, Linnéa & Andrea, lite för sent för att hinna vinka bara! Övningskörningen gick kanon, syrra kommer klara kortet hur galant som helst! Tror hon tyckte det var bra att få köra lite i stan!
Hittade ingen balklänning till Lillan men det slank ner några kepsar och sjalar till Moa i shoppingvagnen......! :)
Helgen höjdpunkt var helt klart fredagens uppskattade besök och så simmet såklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar