lördag 18 april 2009

Vårsysslor.

Kan väl börja med att redovisa gårdagen...... De vanliga bestyren på morgonen/förmiddagen: Frukost, morgontvätt, leka en stund, sova middag, äta lunch. Moa och jag gjorde oss klara tills Robban kom hem vid halv 2 tiden och så åkte vi ut till sjön Eckern och gick runt denna. Robban sa att det skulle vara max 8 km...... så var inte fallet! Snarare minst en mil och på nysladdad grusväg/kostig med en cityvagn med svängbara hjul och en sovande Moa i! Tog väl sisådär en 2,5 timme att snigla sig runt "sjöjäveln", som jag döpte om den till.

Idag har vi varit och simmat = veckans höjdpunkt! Denna gången var det dessutom dags för undervattensfotografering! Moa tycker verkligen det är härligt att bada! Och nu ser man att hon lär sig mer & mer varje gång. Nu kan hon nästan simma själv med armkuddarna på bilden nedan! Har inte fått dagens bilder än, får de efter Valborg. Ska bli kul att se!
Moa och jag vilade en stund, det var mysigt! Sen tog vi en promenad medans Robban gjorde färdig grinden till uteplatsen.

Nu är det gröt, kvällstvätt, pyjamas & gonatt för Moa! Sen ska nog jag och Robban krypa upp i TV-soffan en stund. <3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar