måndag 20 april 2009

Gamla farbrorn!

Grattis favoritfarbror!
Igår var vi och firade Moas farbror på hans 31-års dag. Han är en riktigt gammal farbror han! Men trots sin höga ålder så kom han ihåg att jag indviker mjölk och ägg och fixade ersättningsfika i form av en god fruktsallad och Oatley Havreglass! Smaskens och pluspoäng till Matte! Han hade dessutom gjort Samuelssons berömda Cheesecake-glass och jag knyckte faktiskt en bit, det var ju många timmar till amning! Moa skulle egentligen sova middag, men det var ju mycket roligare att busa med Matte och farmor&farfar så det blev inget med det!



Efter fikat gick Passaten mot F-hult. Robban ville så gärna hämta blixten som Micke fixat till ett kanonpris på MediaMarkt. Och jag ville gärna träffa Sis och mor!

Mikael och 2 av grabbarna (Jeppe & Hampus) var där när vi kom. Jag fixade mat (mjölkfritt potatismos och ungstekt falukorv) medans Robban lekte med kameran! "Gubbarna" tog en promenad med de små kidsen, så då sov Moa i max 1 timme. Mamma kom hem från jobbet lagom när maten var klar så då åt vi och till & med Hampus gillade moset! Är väl lika bra att vänja sig vid att laga mat med mjölkfria produkter!



Efter en tur till Simon och en titt på de fina lammen så var Moa ganska trött. Så vi drog hemåt och hon somnade som en liten prinsessa så fort vi lämnat 70-skyltarna. :)



Tror att fröken Samuelsson tog igen gårdagens förlorade skönhetsömn idag, för hon sov middag i 3!!!! timmar. Sen tog vi en promenad och efter det blev det en vända till Maxi. Det är spännande att sitta i kundvagnen och vinka till folk och peka på alla lampor. Och tröttsamt åxå, var så trött när vi kom hem så det blev gröt och sova på momangen!



Nu är det snart Gonatt för mig med! Imorgon blir det nått nytt, vattengympa.....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar