söndag 16 januari 2011

Vardag!

Vi har hunnit med mycket sen jag skrev sist!

Vi hade långhelg vid trettondagen och passade på att åka till Nässjö eftersom det inte blev av vid jul. Hälsade på alla Robbans släktingar och sov över hos Moas favoriter Vivan och Erik (gammelmormor och gammelmorfar). Moa vände lite på det och kallade gammelmoster Nettan för Vivan och Vivan för Nettan. Inte lätt att hålla reda på alla..... Snart är det dags att åka dit igen då det vankas kalas!

I veckan har Moa varit sjuk, en dag på dagis var vad som hanns med innan det var dags för feber. Natten mellan onsdag och torsdag hade hon 39,5 och feberyrade när jag kom hem från jobbet. Höll låda till och från hela natten.

Igår var vi i Kalmar, eller rättare sagt: Simma, hämta släpa, lasta in gamla köksbordet, åka till Berga och hämta nya stolar, Högsby för att lämna gamla köksbordet, SEN Kalmar och IKEA för att inhandla det nya köksbordet. Mormor och Matte var med så det gick ändå smidigare med alla stopp än vad jag trodde!

Resultatet ser ni i föregående inlägg!

Ikväll jobbar Robban över så Moa och jag bara slappar och myser! Härligt att ladda upp med mys så man orkar jobba hela veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar